Грижа за Косата

Ампули против косопад

Грижа за Косата, Ампули против косопад

Наскоро обърнахме внимание на шампоаните против косопад, които са популярни, достъпни и добър помощен продукт при този проблем. Спряхме се и на основните причини за появата на това неприятно явление. Обещахме ви да се фокусираме и върху по-ефективните и имащи лечебни свойства продукти за косопад, каквито са ампулите против косопад.

Ампулите против косопад са концентрати и серуми във формата на единични дози, които се използват през определен период в зависимост от интензивността на косопада. Това което е добре да се знае, че те, за разлика от шампоаните, биват различни за мъже и жени, но има и универсални продукти. Съставките им са доста различни, като всички са обогатени с много витамини, антиоксиданти и специално разработени формули за помощ на косата и скалпа.

Dercos Neogenic Ампули за стимулиране на нова коса от VICHY
Неоженик е първата терапия за стимулиране на растежана косата със Stemoxydine 5% - молекула с биомиметично действие за оптимално функциониране на стволовите клетки. Броят на космените фибри се увеличава, косата става по-гъста. Нелепкава, бързопопиваща текстура. Лесен за дозиране. Нанася се с масажиращ апликатор с охлаждащ ефект. Хипоалергенен. Подходящ за чувствителен скалп. На същата марка са и специално разработените Dercos Aminexil Pro Ампули за косопад при жени и Dercos Aminexil Pro Ампули за косопад при мъже.

RF 80 серум против косопад от Rene Furterer
RF 80 е с двойно патентована и научно доказана формула, която противодейства на двете основни причини за сезонния косопад: съдова и хранителна. Действието срещу тези два фактора е чрез естествено подобряване растежа на по-здрава коса. Съдържа натурален екстракт от Pfaffia® (Бразилски жен-шен), който увеличава микроциркулацията и капилярите в основата на космения фоликул; биотин, който повишава здравината на косъма; етерични масла от салвия и лимон заповишаване на кръвообръщението, както и много витамини - A, F, B5, H и PP; метионин подобрява образуването на кератин.

PHYTOCYANE лечебна грижа против косопад & чупливи нокти
Високо-концентрирани ампули за борба с косопада, създадени да задоволят нуждите на жените, чиято коса е склонна към изтъняване, с времето или при определени състояния, PHYTOCYANE съчетава предимствата на укрепващата програма против косопад и стимулирането на растежа. Още от първото нанасяне косата е по-плътна, обемна и устойчивa. Не се нуждае от изплакване. Ампулите са синергична комбинация от сяра-съдържащи аминокиселини, гинко-билоба и екстракт от калина, които стимулират кератиновия синтез. Гроздовите процианиди защитават космената луковица от действието на свободните радикали. Благодарение на съдържанието на витамин В и копринени протеини възстановяват плътността и блясъка на косата, без да я утежнява или омазнява. Тирозин дериватът, който е прекурсор на меланина, отлага появата на бели коси.

Ампули против косопад на COLLISTAR
С Trichogen ®, иновативен патентован от Collistar биотехнологичен комплекс, тези ампули са високоефективни в борбата с копада при жените. Изключителната комбинация от концентрирани активните съставки гарантира всестранно съживяване на косата и скалпа. Стимулират регенеративната дейност на луковицата. Усилват здравината на косъма и го правят по-устойчив на външни влияния. Предотвратява косопада и насърчава растежа на нова коса.

Ампули против косопад ANTICADUTA FIALE DONNA от BIOPOINT
Този продукт увеличава плътността, чрез насърчаване на процеса на поява на нова коса. Съдържа патентован Bio Complex 5 – привежда в синхрон нарушените функции на нормалния цикъл на растеж и живот на косата. Увеличава капилярната плътност. Засилва здравината на косъма. Удължава живота на косъма. Подхранва косата. Насърчава растежа на косата.

Spectral.DNC-S - Терапия против косопад DS Laboratories
Всъщност това не са точно ампули, но си позволяваме да представим тук този продукт, тъй като се отличава с иновативна формула за третиране на оредяваща коса, в начална и напреднала фаза и предотвратяване на поява на косопад. Съдържа съставки от естествен произход, чието действие наподобява това на фармацевтични съединения, но без странични ефекти. Spectral.DNC-S се състои от два разтвора, което позволява използването на съставки, които иначе не са съвместими, както и използването на по-висока концентрация на съставките. Подобрява възможностите за отваряне на йонните канали, което води до по-висока ефективност на продукта. Може да се използва и от жени, и от мъже. Не прави косата мазна или лепкава.

Kozmetikata.com


Абонамент

От форума