Грижа за Тялото

Целулит - превенция и продукти

Грижа за Тялото, Целулит - превенция и продукти

Грижа за Тялото, Целулит - превенция и продукти

Грижа за Тялото, Целулит - превенция и продукти

Грижа за Тялото, Целулит - превенция и продукти

Вечният проблем на дамите целулитът отново е на дневен ред. За да сме във форма за лятото е добре да вземем мерки за портокаловата кожа още сега. Специалистите в областта на здравето и козметиката излизат с нови предложения и този сезон. За да сте сигурни в ефекта е добре да започнете да полагате грижи за тялото си от вътре и отвън.

Таблетки против целулит
Повечето подобни продукти са на растителна основа. Добре е да се приемат в продължение на няколко месеца, за да помогнат на организма по естестевен път да стимулира изчистването на целулитните депа, както и да ограничи причините, водещи до новото му появяване.
Такъв продукт е АнтиСлулит на Herba Medica - съставен е от мощен антиоксидант Гинкго Билоба, подсилен с витамин С, липиден абсорбент - ябълков пектин, дренажни и ускоряващи чревния метаболизъм билки: полски хвощ, ленено семе, зърнастец и екстракт от кафяви водорасли спомагащи изгарянето на калориите, дори при по-малко активен начин на живот.

Продукти за мазане с екзотични съставки
В опита си да са максимално ефикасни оригинални и да отговорят на пазарното търсене козметичните компании включиха в антицелулитните си продукти всякакви екзотични съставки.

Коктейл от 3 растителни масла (сусамово, лешниково, макадамия), в комбинация с екстракт от какао са в основата на Оформящо масло против целулит на NUXE. В него се използват 10 етерични масла, които ускоряват дренажа на течности и токсини, като подпомагат освобождаването на подпухналите тъкани.

Антицелулитно бельо
То е особено подходящо за скоро родили. Антицелулитните облекла са специално разработени да се борят с причините за появата на целулит. Изработени са от трислойна патентована тъкан – 100% памук, вискоза и естествен каучук. Такъв продукт е
Антицелулитен колан Dynamic от Lanaform (Белгия).

Още качествени
козметични продукти против целулит
може да намерите в
онлайн магазин Kozmetika.bg,
напр. като Кал с морски водорасли срещу целулит, крем срещу целулит с охлаждащо действие, интензивна грижа срещу дълбок целулит, скраб с морски соли, сапуни с люфа, гелове, емулсии и други.


Kozmetikata.com


От форума