Грижа за Тялото

LPG процедури

Грижа за Тялото, LPG процедури

Грижа за Тялото, LPG процедури

Грижа за Тялото, LPG процедури

Един от най-големите женски кошмари безспорно е целулита. За разлика от излишните килограми, той трудно се повлиява от диети и дори с ежедневна тренировка резултатите са минимални. Въобще красивата кожа изисква множество усилия. А още по-трудна изглежда задачата ако има някакви допълнителни наранявания, като белези и различни увреждания.

Към края на 70-те години на двадесети век Луис Пол Гите (LPG) страда от мускулни и кожни увреждания, получени в следствие катастрофа с автомобил. Белезите, които му остават са третирани с терапевтичен масаж, но масажите отнемали много време - по три до четири часа на ден, а резултатите зависели от уменията на конкретния терапевт. Затова Луис Пол Гите изобретява системата Endermologie, която използва механичен метод за постигане на същия ефект като при ръчните масажи. Тази механична система позволява терапията да бъде извършена по-бързо и по по-подходящ начин. През 1986 г. е създадена и компанията LPG.

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, който подлагат кожата на вид енергична гимнастика - разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

Козметичната употреба на LPG Endermologie се разпространява широко в Европа, Япония, Америка, Австралия, Средния Изток и Африка през последните десетилетия.

LPG предлага изключителни технологични решения за третиране на съединителната тъкан. Стреми се към отлични резултати в областта на здравето, красотата, доброто самочувствие. Човекът продължава да търси най-ефективните начини за въздействие, с които да излекува болестите, елиминира болката и обогати качеството си на живот. Превантивната медицина днес играе все по-важна роля в грижите за здравето. Често жените използват само кремове, серуми и маски като грижа за кожата си. Но кожата се поддържа и подсилва и отвътре - от лежащите под нея структури, съединителна тъкан, колагенови и еластинови влакна, на които тя дължи своята стегнатост и гладкост. Няма по-добро време от днешното за избиране на стратегия за здраве.

Успешно се прилага при:
целулит
оформяне на силуета
отпусната кожа
възстановяване след бременност
отточни крака
anti-aging
след липосукция
лимфедем
венозна недостатъчност
лениви черва
локализирани мазнини
белези
изгаряния
в травматологията
в спортната терапия


По материали от Интернет


Още по темата

Абонамент

От форума