За Мъжете

Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

За  Мъжете, Коледни подаръци за мъжа

Даваме идеи за някои особено подходящи дарове за представителите на силния пол. Придружите ли ги с лично отношение и подходящо пожелание, ефектът е сигурен.

Сред най-желаните подаръци от мъжете по Коледа са екипировка за любимия спорт, мобилен телефон, лаптоп, поредната любима тениска, часовник, козметичен комплект. Ако залагате на класиката и искате подаръкът ви да бъде наистина използван тогава заложете на сигурното.

Ако сте оставили пазаруването за последния момент Мъжки козметични продукти купени онлайн са най-удачния избор. Този подарък е и прекрасен дар и за Новогодишната нощ. Мъжките козметични комплекти, ще ви улеснят още повече, защото обикновено са в красива опаковка и няма да мислите как да поднесете изненадата.

Тениски със забавни надписи или търсен любим цвят лесно ще откриете в повечето коледни базари. Можете и да си купите онлайн, като си поръчате щампа, която си измислите сами.

Часовник ако сте избрали за подарък, съветът ни е да го вземете от специализиран магазин, особено и ако е скъп. Тези магазини обикновено го поставят и в нужната подаръчна кутийка, което ви решава проблема и как да го поднесете. Класически модели или забавна визия - вие решавате.

Относно техниката – там разнообразието в мрежата е огромно. Ако решите да пазарувате онлайн е добре да се поинтересувате за вносителя и да внимавате за дефекти при доставката.

Шах; дама; не се сърди, човече; игра с думи и още любими игри винаги са желани. По този начин правите подарък и за себе си – споделени мигове заедно…

Най-щурите подаръци
Ако пък искате тази година да блеснете с нещо оригинално и подаръкът ви да бъде запомнен, може да изберете някоя от любимите мъжки играчки.

Ретро войници, спомен от детството определено ще го впечатлят, особено ако ги поднесете с чудесна вечеря и си устроите истински кулинарен бой. Имаме идеи как да завърши вечерта, но ще ви оставим и вие да развихрите въображението си.

Повечето мъже са фенове на джагите. Представете си физиономията му ако открие едни в хола. Е, трябва да ги съобразите и с размерът на жилището му, иначе подаръка си го бива.

Количките си остават интересни играчки за силния пол и след пубертета. Добре е ако изберете за подарък количка, която не само да хваща прах някъде из къщата, но и да му служи. Ние се спряхме на две такива. Едната - придържа листове хартия, другата е компютърна безжична мишка. Направо трепач!

За по-нерешителните мъже чудесен подарък, който ще облекчи колебанията му е Топка-оракул, който взема решения сам. Внимавайте, този подарък може да се обърне срещу вас. Подарете го само ако сте му много ядосана и искате да му подскажете, че е крайно време да премине към действия.

Със сигурност можем още да продължим този списък, но пак ви припомняме, че най-хубавият подарък, е исканият, чаканият и подареният от сърце.

Kozmetikata.com


Абонамент

От форума