Звезден миг

Люси Иларионов за свалените килограми и (не)здравословните навици

Звезден миг, Люси Иларионов за свалените килограми и (не)здравословните навици

Звезден миг, Люси Иларионов за свалените килограми и (не)здравословните навици

Преди 8 месеца

Който е виждал Люси Иларионов напоследък знае, че той изглежда като нов човек. След операция, извършена от Проф. д-р Гьокхан Яджъ, той свали над 90 кг.

Наскоро известният режисьор сподели удовлетворението си от операцията, извършена от проф. Яджъ и от подобреното си общо здравословно състояние. Той изцяло е променил хранителния си режим – изключил е от менюто си сладкиши, тестени изделия и газирани напитки, а причината поради която се е решил на тази стъпка не е суета, а наличието на заболявания, открити при рутинно медицинско изследване.

"За влизането ми в "Биг Брадър" трябваше да мина през медицински изследвания и останах като гръмнат от здравословните проблеми, които се оказа, че имам. През годините се премирявах с болките в краката, с кръвта, която постоянно ми течеше от носа, със ставането ми по 10 пъти на нощ, за да ходя в тоалетната, както и с други неща, които не искам да споделя. По време на тези прегледи разбрах, че имам и диабет тип 2. Това беше странно, защото аз никога не съм се съобразявал какво ям - хапвал съм и сладко, и люти чушки... всичко. Дори по това време се наложи да ми направят хирургическа интервенция. Лекарят каза, че положението ми е много страшно и отказа. Кръвната ми захар беше 17.3. След всичко това аз разбрах, че съм болен човек", разказва режисьорът.

За проблемът на Люси коментира и самият професор. "Морбидното затлъстяване е следствие от приема на повече калории в сравнение с изразходваните. Това води до увеличаване на мазнините в тялото и се отразява негативно, както на качеството, така и на продължителността на живота".Той даде примери със САЩ и Турция, където затлъстяването е много сериозен проблем, засяга хора от различни възрасти, включително и деца. Затлъстяването е не само естетичен проблем, но води и до сериозни съпътстващи заболявания."

Kozmetikata.com


Абонамент