Новини

Международна изложба за медицина, стоматология и фармация със световни новости у нас

Новини, Международна изложба за медицина, стоматология и фармация със световни новости у нас

Стартира Международна изложба за медицина, стоматология и фармация "Медикус, Денто, Галения" в Международен панаир Пловдив с 15 новости, 8 от които световни. То ще продължи от 22 до 24 октомври.

Изложбата се провежда за 21-ви път и се утвърди като най- авторитетната витрина за новости особено в областта на денталната медицина. Сред световните новости, които специалистите виждат за пръв път на изложбата, са денталните импланти BioNice, фамилия нови тънки двучастови импланти с революционни протетични решения и отлични естетични резултати, Cavex Cream Alginate- иновативна фопвура с детайлна репродукция от 5 микрона, съвършено точен отпечатък, който може да бъде сканиран.

Световна новост е и инструментът за почистване на зъбни канали XP-endo Finisher, изключително гъвкав и устойчив.Сред новостите на българския пазар са турбините Alegra, които с тихата си работа без вибрации осигуряват комфорт не само на стоматолога, но и на пациента, Стерилизатор Lisa с пълна проследимост на процесите, фотополимеризирани композити от сериите Micro Esthetic, Nanofill и Nanofill flow и други.

Тази година на изложбата "Медикус, Денто, Галения" гостува фестивалът "Здравей, здраве", чиито организатори, предимно медици и психолози, представят интегративния метод в профилактиката и терапията и популяризират здравословния начин на живот във всичките му аспекти- физически, емоционален, ментален и духовен. /БГНЕС


Абонамент

От форума