Новини

Звезди споделят опит на семинар за любовта

Новини, Звезди споделят опит на семинар за любовта

 На 18 ноември, от  18:30часа, в културен център G8 ( ул. "Уилям Гладстоун" 8 ) ще бъде проведен семинар за силата на любовта и нейното положително влияние върху психиката и физическото здраве.

Психологът Ценка Местанска ще засегне въпроси, които вълнуват всяка жена. Темата за любовта ще бъде разгледана във всичките й аспекти и най-вече в качеството й на чувството, от което нежната половинка буквално се храни в името на доброто си емоционално състояние.

Ще се дискутира как щастливата любов се отразява на здравето, колко добре влияе на външния вид, как се отразява на  физическото състояние и други. Психоложката ще даде и съвети на жените как да се предпазят от пораженията на любовното разочарование.  Тя ще демонстрира методи на психо-енергийната психология, чрез които се създава нагласа за получаване и буквално предизвикване на щастлива любов.

Специални гости на семинара, които ще споделят свои преживявания и опит и които ще разкажат за положителната сила на най-желаната емоция, ще бъдат Камелия Воче и Карина Попова – половинката на Дичо.

Kozmetikata.com


Абонамент

От форума